FB

Vi trenger hjelp!

Administrasjon, kundeservice, tekstarbeid, sosiale medier, nyhetsbrev mm.

Vi trenger nå hjelp meg med noen typer av arbeid relatert til drift og markedsføring. Dette er en deltidsjobb, på timebasis. Arbeidsmengden og antall timer per måned vill variere i løpet av året.

Det er da til oppgaver som kundeservice, administrasjon og oppfølging i forbindelse med kurs og utdanning, og å jobbe med å planlegge, skrive og sende ut nyhetsbrev, skrive artikler, intervjuer og innlegg i sosiale medier. Om du kan noe om å lage videoer til sosiale medier, podcaster el. så kan det også være aktuelt å gjøre.

Jobben passer best for deg som er god til å samarbeide, kommunisere med kursdeltagere på telefon og epost, er godt organisert, og er god til å skrive. Du må være vant til å bruke pc/mac, skriveprogrammer, nettbaserte systemer mm. og kunne bruke dette effektivt.

Det er også en fordel om du er spesielt engasjert i de temaene jeg jobber med, som du kan lese mer om på nettsidene:

www.famlab.no
www.foreldrekompetanse.no
www.oppmerksombevegelse.no

Har du også faglig bakgrunn, erfaring og nettverk innen disse fagområdene jeg jobber med så er det en positivt.

Organisering av arbeidet

Tidligere har denne jobben blitt gjort enten på frilansbasis, hvor man har eget enkeltpersonforetak og fakturere for det arbeidet som gjøres, eller som ansatt her. Vi vurderer sammen med deg hva som fungerer best.

Du jobber fra hjemmekontor eller der du befinner deg. Vi kommuniserer via ulike nettbaserte løsninger, Trello, Zoom, Messenger mm, og bruker google docs, Dropbox mm.

Hvem passer jobben for?

Denne rollen passer best for deg som er engasjert i noen av de temaene jeg jobber med, personlig utvikling, veiledning, kommunikasjon, konflikløsning, barns utvikling, kroppsorientert lærings- og utviklingsprosesser, stressmestring, traumer, nettverksarbeid, organisasjonsutvikling, faglig utviklingsarbeid mm. Det er også en fordel om du forstår hvordan man jobber i en grunderbedrift, og har en del grunder “spirit” selv også.

Du har fleksibel tid tilgjengelig og forstår at dette ikke er en fulltidsjobb eller en vanlig stiling med fast arbeidsprosent. Arbeidsmengden varierer gjennom året.

Jobben passer kanskje best for deg som allerede jobber for deg selv eller av andre grunner ikke er i vanlig jobb, som trenger noe mer å gjøre, men som ikke ønsker en fulltidsjobb. Du ønsker kanskje også oppgaver med mye fleksibilitet i forhold til hvor og når på dagen oppgaver blir utført.

Er du student på mastergradnivå eller høyere er det mulig å finne flere temaer og problemstillinger å skrive om i vår virksomhet, enten du vil skrive en teoretisk eller empirisk oppgave. 

Mulighet til å delta gratis på kurs og utdannelser

I tillegg til honoraret så kan du delta gratis på alle de kurs og utdannelser jeg arrangerer (med unntak av mindre grupper, hvor det er begrenset plass, hvis det er fullt), men da også gjøre noen enkle praktiske oppgaver underveis, relatert til arrangementet. Dette vil da være relatert til å åpne og stenge lokalet, gjøre klart lokale, ta i mot deltagere, innkjøp av pausemat, servering i pauser, rydding, tilrettelegging og praktisk hjelp til kursleder underveis mm. For kurs som foregår på Zoom er det noen andre oppgaver men da mer begrenset.

Dette inkluderer også PLS veilederutdannelsen og TRE instruktørutdanningen (Vi må her ta hensyn til at det er flere som gjør jobber for oss, og at alle kan ikke være med på de samme kursene/utdannelsene samtidig, om det er fulle kurs/utdannelser).

Honorar

Timesatsen er ikke så høy, men som du kan se over så vil du også ha mulighet til å delta på våre kurs og utdannelser.

De som fakturerer får 250 kr timen. Blir man ansatt justerer vi lønnen tilsvarende kostnader mtp arbeisgiveravgift og pensjonssparing slik at totalen blir den samme.

Du fører timelister med oversikt over hva som er gjort og tidsbruk. Det er viktig at du kan jobbe effektivt og få gjort arbeidet med rimelig tidsbruk.

Arbeidsmengden vil variere fra måned til måned, lite i noen perioder, og ganske mye i kortere perioder.

Søknad

Er du interessert i mer informasjon om dette så kan du sende en epost til hans@foreldrekompetanse.no.
Opplys da om
Navn
Alder
Utdannelse
Tidligere jobber
Nåværende aktivitet, jobb, studier el.
Hvorfor du ønsker stillingen.
Hvordan du ser på rammebetingelsene for arbeidet, og hvordan du kan utføre jobben

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller kommentarer.

Med vennlig hilsen

Hans Holter Solhjell

Få en 10% rabattkode

når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev.

Fyll inn epost og fornavn under.

Du kan når som helst enkelt avregistrere deg fra nyhetsbrevet.

You have Successfully Subscribed!