FB

Få et gratis utdrag fra boken

“Utenfor” av Ross Greene nå. 

 

Ross Greene holder kurset

“Eksplosive barn” i Oslo 19 – 21. oktober 2016.

 

Kurset er aktuelt for alle som jobber med barn, og for foreldre.

I forbindelse med vårt kurs “Eksplosive barn” med professor Ross Greene gir vi bort et gratis utdrag av hans bok “Utenfor” for å gi deg et inntrykk av hans filosofi og metode, Problemløsning Gjennom Samarbeid.

Hva andre sier om kurs med Ross Greene.

“Da jeg leste Ross Greenes første bok “eksplosive barn” var min første tanke at denne boken var den beste boken for foreldre jeg har lest må oversettes til alle nordiske språk. Ross Greene har siden videreutviklet sin metode. Hans talent som formidler gjør dette kurs like spennende for fagfolk og foreldre .”

Jesper Juul

Familieterapeut, forfatter og grunnlegger av Famlab

“Det var en stor hjelp for oss som foreldre å lese boken og endelig bli møtt med forståelse og empati for de såkalte “umulige” barna. Å lære andre veier enn “belønning/straff” som ikke virket for oss var til stor hjelp, og vår hverdag har roet seg betraktelig”   

Tidligere kursdeltager

“Gjennom min jobb som førskolelærer møter jeg på mange utfordringer og barn med ulike behov. Jeg hadde fra før arbeidet litt med Ross Greenes metode med veldig gode resultater og ønsket å lære mer. Kurset ga en god og forståelig innføring i metoden, og jeg anbefaler kurset til alle. 

Tidligere kursdeltager

© 2018  Famlab

Få et utdrag fra boken
"UTENFOR"
av Ross Greene.

Skriv inn din epost under.

You have Successfully Subscribed!