FB

Eksplosive barn, Trassalder og Barns selvfølelse!

Helgen 23 - 25. oktober arrangerer vi Famlab kurshelg, med våre mest populære kurs. Eksplosive barn, Trassalder og Barns selvfølelse!

Helgen 23 – 25. oktober arrangerer vi Famlab kurshelg, med våre mest populære kurs.

Vi har med kurset Eksplosive barn med Ross Greene, kurset Trassalder? Med Hans Holter Solhjell, og kurset Barns selvfølelse med Hedvig Montgomery. Om du blir med på to eller flere kurs så har vi også egne rabatter, i tillegg til våre vanlige tidlig påmeldingsrabatter, partnerrabatter mm. Hva med en langhelg i Oslo, kombinert med kurs som gir deg inspirasjon, nyttig og viktig kunnskap?

Fredag 23. oktober kl. 08:30 - 16:00

Eksplosive barn

Kurs med professor Ross Greene.
Ross Greene er forfatter av våre bestselgende bøker Eksplosive barn og Utenfor, og du lærer i dette kurset den grunnleggende tenkningen og praksisen i hans meget praktiske modell “Problemløsning Gjennom Samarbeid”. Problemløsning Gjennom Samarbeid har vist seg å være meget effektiv for å skape bedre relasjoner, styrke barns og unges evne til selvregulering, problemløsning og følelsesregulering. Dette skjer gjennom å ta barnets bekymringer og egne problemer på alvor, og ikke bare de voksnes. Og å hjelpe barnet og ungdommen med å løse problemene, og lære bedre problemløsning.

Les mer om dette kurset her.

Lørdag 24. oktober kl. 1015 - 18.

Trassalder?

Kommunikasjon og konflikthåndtering for småbarnsforeldre, og deg som jobber med barn.

I dette kurset lærer du PLS modellen, en konkret og praktisk modell for å håndtere konflikter på en måte som ivaretar både deg selv og barnet, og gradvis utvikler relasjonen i en positiv rettning. PLS står for Positive Lærings Spiraler, og du lærer hvordan du kan skape positiv læring både for deg selv og barn selv i vanskelige konfliktsituasjoner, og skape konstruktive læringsprosesser over tid. Kurset er aktuelt for alle, uansett konfliktnivå, deg som ønsker å forberede deg og være tidlig ute, deg som står midt oppe i vanskelige konflikter, og deg som har større barn. Kurset er spesielt relevant om du opplever konflikter med høy intensitet, aggresiv adferd mm. Kurset er også meget aktuelt for deg som jobber med barn.

Du finner all informasjon om dette kurset her.

Søndag 25. oktober kl. 10.00 - 15.00

Barns selvfølelse

Et seminar om hva sunn selvfølelse er, og hvordan vi bidrar til den.

I dette inspirasjonsseminaret gir vi en introduksjon til og utdyper forståelsen av begrepene ”selvfølelse” og ”selvtillit”. I tillegg tar vi opp: -Hvordan kan vi som foreldre bidra til at barnet utvikler en sunn selvfølelse? -Hvordan påvirker vår egen selvfølelse barna våre? -Hvordan kan vi på best mulig måte ta vare på begge parters selvfølelse? -Hvordan vår egen selvfølelse påvirker oss som foreldre, og hvordan vi kan jobbe med vår egen selvfølelse. Seminaret er først og fremst rettet mot foreldre med barn fra 0 – 13 år, men er også interessant for andre som er opptatt av barns utvikling, selvfølelse og foreldrerollen.

Du kan lese mer om dette kurset her.

Priser og kurspakkerabatter.

Vi har rabatter for par, grupper, og kurspakkerabatter for de som ønsker å melde seg på flere av kursene. Om du ønsker å melde deg på alle tre kursene så får du redusert pris på alle kursene. Dette er da samme pris som er angitt for “partnerrabatt”. Melder du deg på to av kursene får du redusert pris på kurset med minst rabatt. All informasjon om priser og de rabatterte prisene står på nettsidene for hvert kurs.

Påmelding.

Ønsker du å melde deg på ett eller flere av kursene så kan du gjøre det via denne nettsiden.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående kursene, priser, rabatter mm. så kan du sende oss en epost via kontaktskjemaet. Eller ringe på telefon 41318627.

Få en 10% rabattkode

når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev.

Fyll inn epost og fornavn under.

Du kan når som helst enkelt avregistrere deg fra nyhetsbrevet.

You have Successfully Subscribed!