FB

Hedvig Montgomery

Hedvig er psykolog, utdannet ved Universitetet i Oslo våren 1997. Hun har fordypning i familieterapi gjennom Institutt for aktiv psykoterapi (IAP), videreutdanning innen parterapi (EFT) og er i tillegg seminarleder for Famlab i Norge. Hun holder en rekke kurs og foredrag for foreldre, barnehager, lærere og annet personell om relasjoner med barn og barns utvikling.

Hun var med på å starte firmaet Psykologbistand, det første firmaet til å tilby organiserte terapitjenester til norsk næringsliv. Siden har hun arbeidet innen bedriftshelse, som klinisk psykolog og som organisasjonskonsulent.

Hedvig har siden 1999 arbeidet med uttak og oppfølging av deltagere til tv-produksjoner og som rådgiver for tv-produksjon innen etikk og forsvarlig håndtering av frivillige deltagere. Hun har også i denne perioden arbeidet særskilt med personer som havner i medias søkelys og krisehåndtering av de situasjoner som følger.

 

Hedvig Montgomery

Kurs med Hedvig Montgomery.

Hedvig er en populær kursleder og holder i mange sammenhenger, for bedrifter, organisasjoner, barnehager og skoler. Du kan bestille kurs med Hedvig gjennom Famlab. Kontakt oss via kontaktskjemaet her.

Boken Foreldremagi.

Hun har også skrevet den populære boken “Foreldremagi” som nå er oversatt til mer en 10 språk. Her skriver hun på en tilgjengelig, varm og menneskelig måte om relasjoner med barn, foreldrerollen og svarer på mange av de spørsmålene foreldre har i løpet av barnas oppvekst. Du kan lese mer om denne boken i vår bokhandel.

Foreldremagi

Få en 10% rabattkode

når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev.

Fyll inn epost og fornavn under.

Du kan når som helst enkelt avregistrere deg fra nyhetsbrevet.

You have Successfully Subscribed!