FB

Alle våre kurs

Famlab tilbyr flere ulike utdannelser, kurs, foredrag og seminarer.

Oversikt over våre tilbud:

happy fVi arrangerer en rekke kurs og utdannelser om temaer relatert til relasjoner og barns utvikling. Dette er tema som er relevante og viktige både i familier, barnehager og skoler.  Man kan melde seg på både som privatperson eller fagperson.

I tillegg arrangerer vi også kurs med våre samarbeidspartnere som deler vår filosofi og verdisyn. Lenger ned på siden finner du en oversikt over de kurs og utdannelser det er mulig å delta på i den nærmeste fremtid.

Vi tilbyr  foredrag og kurs barnehager, skoler, foreldregrupper, institusjoner, organisasjoner av ulike slag, kommuner og bedrifter. På denne siden får du oversikt over de kursene vi tilbyr og som kan bestilles fra oss.

Famlabkurs basert på Jesper Juul’s filosofi.

Vi tilbyr en rekke kurs om barns utvikling, familier, relasjoner og oppdragelse basert på Jesper Juuls forfatterskap og filosofi.  Alle kursene kan tilpasse til deres behov og interesser. Her er en oversikt over disse kursene. Du kan lese mer om hvert kurs ved å følge lenkene.

Ønsker du et kurs eller foredrag til din

barnehage, skole, foreldremøte eller arbeidsplass?

Da er våre kurs et godt alternativ. De fleste av kursene varer i to til tre timer, men du kan også få kortere eller lengre opplegg. Vi kan også skreddersy opplegg etter deres behov, eller lage opplegg som går over flere ganger. Dette gir en fin mulighet til oppfølging og refleksjon over egen situasjon og praksis.

Ønsker du å bestille et kurs fra oss eller har spørsmål er det bare å ta kontakt via kontaktskjemaet.

Seminartemaer og datoer i tiden fremover

Her finner du oversikt over kurs og utdannelser det er mulig å melde seg på.

EKSPLOSIVE BARN

Problemløsning Gjennom Samarbeid. Seminar med Professor Ross Greene.
Modul 1: Onsdag 24. oktober 2018.
Modul 2: 25-26. oktober 2018.

FORELDREKURSHELG

Kurshelger for foreldre, og deg som jobber med barn.
Kurs om barns selvfølese, kommunikasjon og konflikthåndtering mm.

KONFLIKTER MED BARN.

Opplever du konflikter og krevende situasjoner du gjerne vil løse bedre? Da er dette kurset for deg.

BARNS SELVFØLELSE

Om forskjellen på selvtillit og selvfølelse, betydningen av begge. Lær hvordan du kan styrke ditt barns selvfølelse!

Flere kurs fra vårt nettverk:

Førstehjelpskurs for barnehager og skoler.

iStock_Chest press_First aid_Small

Vi tilbyr også førstehjelpskurs for barnehager og skoler over det meste av landet, via vårt nettverk av instruktører og samarbeidspartnere. Alle våre kursholdere er utdannet helsepersonell med akuttmedisin som profesjon. Les mer her.

Førstehjelpskurs for foreldre.

I Oslo arrangerer vi førstehjelpskurs for foreldre og deg med omsorg for barn hver måned. Dette kurset egner seg også godt for ansatte i barnehager og skoler. Les mer om dette kurset her.

Kurs og utdannelse fra Foreldrekompetanse.no.logosn

Famlab og Foreldrekompetanse ledes i Norge av Hans Holter Solhjell, pedagog, kursholder og veileder. Hans holder  kurs for foreldre og fagpersoner om kommunikasjon og konflikthåndtering, barns emosjonelle, sosiale og kognitive utvikling de første årene, søvn mm. og arrangerer også førstehjelpskurs. Her er en oversikt over disse kursene, som også kan bestilles til barnehager, skoler og bedrifter.

Kurs fra Oppmerksom bevegelse.

Kurs fra våre seminarledere.

Her presenterer vi kurs utviklet og ledet av våre dyktige seminarledere og fagpersoner, som alle har deltatt på vår seminarlederutdannelse.

Barn i skolealder

Dette kurset tar for seg  barn i skolealder og hvordan du som forelder kan støtte barnets utvikling. Kurset er utviklet og ledet av psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery. Du kan lese mer om dette kurset her.

Østeuropeiske barn i norsk barnehage.

Hvordan kan barnehager kan sikre god utvikling og språkferdigheter for barn med minoritetesbakgrunn? Les mer om dette kurset her.

Sterke følelser, kommunikasjon i praksis.

Hvordan forstå barns sinne og aggresjon i ulike situasjoner og ulike aldre. Kurset er utviklet og ledet av psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery. Du kan lese mer om dette kurset her.

Kurs om evnerike elever

Dette kurset handler om hvordan vi kan bli bedre i stand til å gi de evnerike elevene en høy grad av skolelivskvalitet.  Du kan lese mer om dette kurset her.

Kontakt oss