FB

Blogg

Podcasten “Litt Lys” i samtale med Hans Holter Solhjell

Podcasten “Litt Lys” i samtale med Hans Holter Solhjell

Sølvi Helén Hopland Emmen og hennes Podcast “Litt lys” har intervjuet Hans Holter Solhjell om hans arbeide med å hjelpe barn og foreldre til å ha det bedre sammen, om konfliktløsning.
De to snakker blant annet om hva vi kan gjøre i vanskelige situasjoner, eksemplevis når dere er i butikken og barnet vil ha is mens du vil sette grenser, om å være konsekvent på en god måte, og om hva som ligger bak Hans sin innsats for å hjelpe andre.

Trassalder eller selvstendighetsalder?

Trassalder eller selvstendighetsalder?

Opplever du at barnet ditt kan reagere kraftig og voldsomt, enten med sinne, gråt og protester når du setter grenser, eller når du vil at barnet skal gjøre noe du har bestemt? Mange foreldre vil oppleve dette når barnet er i alderen fra 2-5 år, som ofte har blitt kalt “trassalder” men som nå ofte kalles “selvstendighetsalder”. Her lærer du mer om trassalder, hva du kan forvente og hva som er viktig å fokusere på.

Ross Greene om traumatiserte barn.

Ross Greene om traumatiserte barn.

Ross Greene hadde hovedinnlegget under en konferanse om undervisning av traumatiserte barn, og acesconnection.com har skrevet en artikkel derfra. Hovedbudskapet er at traumatiserte barn i større grad trenger å bli møtt med forståelse, å bli hørt og å få deres bekymringer klargjort og adressert.

Få en 10% rabattkode

når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev.

Fyll inn epost og fornavn under.

Du kan når som helst enkelt avregistrere deg fra nyhetsbrevet.

You have Successfully Subscribed!