FB

PLS og voksen ledelse i relasjoner med barn!

-PLS introduksjonsforedrag om PLS modellene og voksen ledelse, grensesetting, konfliktløsning og reguleringsstøtte i relasjoner med barn.

Et foredrag og samtale med

Hans Holter Solhjell

Pedagog, veileder og faglig utvikler av PLS rammeverket

Dato: Onsdag 14. februar kl 20.15 – 21.15
Online via Zoom
Pris: Det er gratis å være med.

PLS modellen

Se programmet her!

Se programmet for hele foredragsserien her.

Du vil få noen forslag underveis til hvordan du kan lære mer om dette temaet.

I dette foredraget for du en introduksjon til temaene voksen ledelse, grensesetting, konfliktløsning og reguleringsstøtte i relasjoner med barn. Og til PLS, og hvordan PLS kan hjelpe deg å være en tryggere voksen, lede tydeligere og løse konflikter i relasjoner med barn.

Dette foredraget gir en oversikt over PLS rammeverket og de ulike PLS modellene. Du får mer informasjon om noen av modellene i de kommende foredragene. For deg som vil lære mer så kan du også kjøpe kurshefte, kursmateriell og online kurs.

Foredraget er aktuelt for foreldre og alle som jobber med barn, i barnehage og skole.

For deg som kjenner til PLS fra før så får du her også en oppdatering på de ulike PLS modellene, som har vært gjennom flere oppdateringer de siste årene.

PLS kursheftet er nå vesentlig oppdatert, og vi har i forbindelse med denne foredragsserien et lanseringstilbud på det nye kursheftet og de oppdaterte PLS plakatene.

 


 

Hans Holter Solhjell

Hans Holter Solhjell er pedagog med lang erfaring fra undervisning og veiledning av foreldre og ansatte i barnehager og skoler. Han har spesialisert seg på utviklingsstøttende kommunikasjon og konfliktløsning i relasjoner med barn, inkludert i spesielt krevende og vanskelige situasjoner, med høyt aggresjonsnivå og også påvirket av traumer, diagnoser mm.

Han har utviklet PLS rammeverket, ett sett av praktisk-pedagogiske modeller som gjør det lettere å løse konflikter, og veilede og undervise i dette. Og har også utviklet og underviser Famlabs veilederutdanning i relasjoner med barn.

Hans Holter Solhjell