FB

Famlab langhelg!

For deg som vil bli ekstra god på relasjoner og konfliktløsning, og spesielt når barn trenger ekstra støtte og hjelp!

I barnehage, skole, AKS, familie, barnevern og alle steder du møter barn og ungdom. 

Eksplosive barn! Kurs med Ross Greene.

Kurset Eksplosive barn torsdag 2. november undervises av professor Ross Greene, forfatter av bøkene Eksplosive barn og Utenfor. I kurset presenterer hans sin metode PGS, Problemløsning Gjennom Samarbeid, som hjelper deg å løse utfordringer i dialog med barn og ungdom. Du kan lese mer om kurset Eksplosive barn med professor Ross Greene her. 

Barn, relasjonelt stress og traumer.

Fredag 3. november kan du lære mer om barn, relasjonelt stress og traumer. Du kan lese mer om dette kurset her. 

Kommunikasjon og konflikthåndtering i relasjoner med barn.

Helgen 4 og 5. november kan du delta på vårt kurs om kommunikasjon og konflikthåndtering. Kurset er meget praktisk orientert med fokus på hvilke relasjonelle ferdigheter vi voksne kan utvikle for å støtte barns utvikling, og møte barna på en best mulig måte i vanskelige situasjoner.  Du kan lese mer om dette kurset her

Praktisk og konkret kunnskap du har nytte av hver dag.

Under disse 4 dagene har vi fokus på praktiske og konkrete ferdigheter vi voksne kan lære oss, og bli bedre på. Slik at vi kan være gode voksne når relasjoner er vanskelig, i konfliktsituasjoner som oppstår hver dag, og når barn og ungdom opplever problemer og utfordringer det er vår oppgave å hjelpe de med. Og slik at både vi selv og barna også kan oppleve økt mestring, trygghet og tillit i relasjonen oss i mellom.

Det du lærer disse kursdagene hjelper deg enten du opplever vanlige hverdagskonflikter, eller møter mer spesielle utfordringer relatert til diagnoser, traumer mm. Du kan også få oppfølging gjennom veiledning i etterkant om det er behov for det.

Priser og rabatter

Kurset Eksplosive barn med Ross Greene koster 2700 kr. Kurset om barn og traumer koster 900 kr. Og kurset over 2 dager om kommunikasjon og konflikthåndtering koster 4100 kr. 

Rabatter: Vi har rabatter for de som ønsker å være med på mer enn et kurs. Og også grupperabatter for grupper på 5 eller flere personer. Og partnerrabatt om to omsorgspersoner i en familie ønsker å være med.

Eksplosive barn pluss konflikter med barn: Full pris: 6800. Pakkerabatt 5900 kr. Grupperabatt 3 eller flere. 5500 kr per person.

Eksplosive barn pluss barn og traumer: Full pris: 3600. Pakkerabatt 3200 kr. Grupperabatt 3 eller flere. 3000 kr per person.

Konflikter med barn pluss barn og traumer: Full pris 5000 kr. Pakkerabatt 4700 kr. Grupperabatt 3 eller flere, 4500 kr.

Alle 3 kurs, 4 dager: Full pris 7700 kr. Rabatt 6500 kr. Grupperabatt 3 eller flere, 6000 kr.