FB
famlab foreldre kurshelg

Foreldrekurs  i Oslo!

Bli med på vår inspirerende kurshelg, få faglig påfyll, møt engasjerte fagfolk og foreldre!

Her får du praktiske og konkrete svar på dine problemstillinger.

 

Nye kursdatoer kommer snart. Du kan sette deg på interesseliste her.

Helgen 12-14. oktober har vi med fire av våre mest populære kurs. Kursene Trassalder? Barns selvfølelse, Traumer, relasjonelt stress og barns utvikling, og førstehjelpskurs for foreldre og de som jobber med barn. Du kan melde det på et, noen eller alle kursene. Det velger du selv.

Program:

Du finner all informasjon om kursene, priser, kursholdere mm. på sidene om hvert kurs.

For øyeblikket har vi ingen planlagte kurshelger. Det er mulig å delta på kursene likevel, men da ikke samlet under en helg.

Traumer, relasjonelt stress og barns utvikling. 

Se kursdatoer for dette kurset her. 

I dette kurset får en grunnleggende forståelse av hva traumer og relasjonelt stress er, og hvordan både positivt og negativt stress er med på å påvirke og forme barnets utvikling.

Pris: 850 kr. Du kan lese mer om dette kurset her.

Barns selvfølelse.

Se datoer på nettsiden for kurset. 

Styk ditt barns selvfølelse, og kanskje din egen også! Et av våre mest populære kurs, for deg med barn i alle aldre. Lær forskjellen på selvtillit og selvfølelse, og hva du kan gjøre for å styrke barns selvfølelse.

Pris: 1090 kr. Du kan lese mer om dette kurset her.

Trassalder?

Se kursdatoer for dette kurset her. 

Kurs om kommunikasjon og konflikløsning for deg som opplever konflikter og vanskelige situasjoner i relasjoner med barn, i alle aldre. Her får du konkrete svar og løsninger på hverdagslige utfordringer, og hvordan du kan løse de på en måte som styrker barns utvikling.

Pris: 2100 kr. Du kan lese mer om dette kurset her.

Førstehjelpskurs.

Se kursdatoer for dette kurset her.

Vårt førstehjelpskurs for foreldre og deg som jobber med barn er praktisk orientert og lærer deg de viktigste tingene du trenger å kunne innen førstehjelp på barn og spedbarn.

Pris: 740 kr. Du kan lese mer om dette kurset her.

Sted.

Kursene holdes i Sentralen, Øvre slottsgate 3, Oslo. Rom 202 i 2. etasje. Du kan ringe på 41318627 om nødvendig.

Dette ligger i gangavstand fra Stortinget Tbane stasjon. Det er et P-hus ved Bankplassen, ca 5 minutter å gå. Det anbefales ikke å gjøre bil inn til sentrum da det er dårlig med parkeringsplasser.

s
Nye kursdatoer kommer snart. Du kan sette deg på interesseliste her.

Priser og rabatter.

Du finner informasjon om priser, rabatter mm. på nettsidene for hvert kurs, og på påmeldingssiden. Noen av kursene har partnerrabatt og grupperabatter.

Du får redusert pris på kursene i forbindelse med kurshelgen om du melder deg på mer enn et kurs. Ved påmelding til 2 kurs får du 10% rabatt, 3 kurs, 20% rabatt, og 4 kurs, 30% rabatt. Påmeldingssystemet regner ut total pris.

Du kan også få tilsendt en giro. Du må da melde deg på ved å sende oss en epost via kontaktskjemaet. Oppgi din adresse, og hvilke kurs du ønsker å være med på.

foreldre kurshelg image 1
foreldre kurshelg image 2
foreldre kurshelg image 3