FB

Minneseminar for Jesper Juul!

Avlyst/utsatt inntil videre.

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo.

Velkommen til minneseminar for Jesper Juul!

Seminaret er avlyst/utsatt inntil videre. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi kan.

 

Vi ønsker å invitere alle som har blitt berørt og inspiret av Jesper Juul og hans arbeide og forfatterskap til et minneseminar for å sammen se inn i fremtiden og lære av hverandre.

Jesper har betydd mye for barn, foreldre og også fagfolk og mijøer på ulike områder som barnehage, skole, familieterapi og politikk. Vi har invitert fagfolk fra ulike områder til å snakke om om Jespers betydning for de selv og sitt fagområde her i Norge.

Vi har med flere spennende innlegg fra Hedvig Montgomery, Kari Pape, Sara Eline Eide og Hans Holter Solhjell.

Middag og mingling fra kl. 16.30.

Vi legger opp til en sosial sammenkomst med mulighet for middag fra kl. 16.30. Vi ønsker alle velkommen og vil skape et møtested og mulighet for samtale med deg som har blitt inspirert av Jesper Juul. Vi bestiller pizza fra kafeen i Sentralen, som er veldig god! Vil du være med og ønsker servering må du registrere deg her. Vi tar 150 kr til dekke av utgifter til mat.

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo.

 

Program

16.30: Enkel middag og mingling (egen påmelding).
17.30: Registrering for seminaret.
18.00 – 21.00:

  • Arven etter Jesper Juul i Norge og verden ved Hans Holter Solhjell.
  • Relasjonsarbeid i skolen inspirert av Jesper Juul, ved Sara Eline Eide.
  • Jesper Juuls betydning for norske barnehager og barnehagepedagogikk ved Kari Pape.
  • Jespers betydning for norske foreldre, famileterapi og pedagogisk/psykologisk debatt i norsk offentlighet ved Hedvig Montgomery.

Pris: 600 kr.

Vi tar en inngangsbillett for å dekke utgifter. Arbeidet i forbindelse med dette arrangementet utføres på frivillig basis. Et eventuelt overskudd går til SOS barnebyer.

Online deltagelse.

Det er også mulig å delta online. Vi filmer arrangementet og streamer dette direkte til deg. Vi bruker Zoom til dette, som er lett å bruke på din datamaskin, nettbrett eller telefon.

Pris: 600 kr.

Innhold og foredragsholdere.

Hans Holter Solhjell

Hans Holter Solhjell vil snakke om Famlab og arven etter Jesper Juul i Norge og internasjonalt, våre prosjekter på Balkan som var Jespers andre hjem, og veien fremover for Famlab. Hans er leder i Famlab Norge og redaktør for Familylab Association Magazine.

 

Sara Eline Eide

Sara Eline Eide vil snakke om sitt arbeide i skolen med utgangspunkt i Jesper Juuls verdigrunnlag og arbeidsform. Sara er terapeut, spesialpedagog og forfatter av boken “På oppdagelsesferd sammen”.

 

Kari Pape

Kari Pape vil snakke om Jesper Juuls betydning for norske barnehager og pedagogikk. Kari er en kjent foredragsholder, barnhagelærer og har hovedfag i førskolepedagogikk.

Hedvig Montgomery

Hedvig vil snakke om Jespers betydning i norsk offentlighet, for foreldre, oppdragelse og famileterapi. Hedvig er psykolog, familieterapeut, kjent foredragsholder og forfatter av en bokserie for foreldre, inkludert bestselgeren “Foreldremagi”.