FB

Retningslinjer for personvern

Vi respekterer personvernet til alle nettstedets besøkende, og ønsker derfor å informere deg om hvordan vi bruker persondata du kan velge å legge igjen, for eksempel ved å bli medlem, eller laste ned bokutdrag eller lignende. Vi anbefaler at du leser disse retningslinjene for personvern for å forstå hvordan vi bruker dine persondata.

Når du oversender dine persondata, går vi ut fra at du har gitt ditt samtykke i at disse kan brukes på en passende måte for å informere deg om våre kurs og andre tilbud, i henhold til vårt formål og visjon.

Dine persondata blir kontrollert av Positive Spiraler AS, som eier Famlab Norge, Foreldrekompetanse.no og Oppmerksombevegelse.no. Vi har kontor i Norge og driver primært virksomhet i Norge, med kurs og veiledning. Om du legger igjen din informasjon på Famlabs nettside så blir den primært brukt til å informere deg om kurs mm. fra Famlab, og kurs fra de andre sidene kun om det er relevant i forhold til Famlabs formål og virksomhet.

Formålet med innhentingen av dine persondata

Et av formålene med nettstedet er å informere deg om hvem vi er og hva vi gjør. Vi innhenter og bruker personopplysninger (som bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-post) for å kunne yte relevante tjenester eller gi informasjon om vår virksomhet.

Du kan når som helst be oss om å stanse bruken av persondataene dine til ovenstående formål gjennom å kontakte oss via epost, eller ved å klikke på en link nederst på alle nyhetsbrev vi sender ut. Vi stanser da bruken av dine persondata til slike formål så fort det lar seg gjøre.

Som en del av tjenestene vi tilbyr på nettstedet, vil persondataene vi innhenter fra tid til annen oversendes til utvalgte tredjeparter som kan befinne seg utenfor EØS-området. Dette skjer f.eks. hvis en av serverne eller tjenesteleverandørene våre, primært Mailchimp.com, fra tid til annen befinner seg i et land utenfor EØS-området. Disse tredjepartene bruker ikke dine persondata til andre formål enn det som står i avtalen med oss.

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/Famlab-245790402050/" data-small-header="false" data-width="500" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true" style="text-align:center;"></div>

Få en 10% rabattkode

når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev.

Fyll inn epost og fornavn under.

Du kan når som helst enkelt avregistrere deg fra nyhetsbrevet.

You have Successfully Subscribed!