FB

Takk for din påmelding til våre PLS introduksjonsforedrag!

Vi har nå sendt deg en epost med bekreftelse på din påmelding. Sjekk gjerne i din epost at du har fått den, og at eposten fra oss ikke havner i spamfolderen. Vi sender ut Zoom link i forkant av foredragene så det er viktig at du får eposten.

Hans Holter Solhjell
Hans Holter Solhjell

Forhåndssalg PLS startpakke!

Voksen ledelse, grensesetting og konfliktløsning i relasjoner med barn!

Vi har nå også et forhåndssalg på den oppdaterte versjonen av den populære PLS startpakken, med PLS kurshefte, PLS plakatene og online kurs. Disse kommer i løpet av mars i nye og oppdaterte versjoner og vi har nå et stort forhåndsalg på den oppdaterte PLS startpakken.

Les mer om og kjøp PLS startpakken her: https://foreldrekompetanse.no/aggresjon-utagering-reguleringsstotte-og-konfliktlosning-introkurs/

Hjelp oss å dele informasjon!

Temaene i foredragsserien er spesielt aktuelle i en tid hvor det etterlyses tydeligere voksen ledelse, det er utfordringer med aggresjon og utagering i skole og barnehage, og mange voksne er usikre på hvordan de kan lede, være tydelige voksne, støtte barns utvikling og også hjelpe de barna som trenger både ledelse, grensesetting og omsorg mest.

Kjenner du noen andre disse temaene er viktige for? Del gjerne informasjon om foredragene videre, i sosiale medier, epost el.

Her er linken du kan dele, og hvor du også finner programmet for foredragene: Famlab introduksjonsforedrag | Famlab.no

Med vennlig hilsen

Hans Holter Solhjell

www.famlab.no