FB

Ønsker dere kurs med Ross Greene i deres kommune?

Ønsker dere kurs med Ross Greene i deres kommune

Bilde fra vårt kurs med Ross Greene i Bodø

Famlab arrangerer kurset Eksplosive barn med Ross Greene både via Zoom og i Norge. Vi har mulighet til å arrangere kurs i deres kommune i samarbeid med skoler, skolekontor eller andre aktører.

Vi opplever stor økning i interessen for kurset Eksplosive barn med professor ​​Ross Greene og hans praktiske modell, Problemløsning Gjennom Samarbeid (CPS på engelsk, Collaborative and Proactive solutions).

Interessen er stor både fra foreldre, skoler, PPT, mfl.

For å ha mulighet til å arrangere kurs i andre byer enn Oslo må vi gjøre dette i samarbeid med lokale krefter, som for eksempel en eller flere skoler, skolekontor, kommune el. Vi har tidligere gjort dette i Bodø. Vi arrangerer da kurset som et åpent kurs, slik at flere kan melde seg på, men med egne avtaler med samarbeidspartnere.

I 2021 samarbeidet vi med skolekontoret i Ørsta kommune som meldte alle sine ansatte på kurset, med over 200 deltagere. Vi hadde også med alle ansatte 6 skoler i Oslo, med over 300 deltagere. Flere andre skoler meldte også på større grupper.

I forkant av kurset kan vi også bidra til deres planleggning og forberedelser, for å sikre godt praktisk utbytte. Vi kan også bidra i etterkant av kurset med støtte til deres arbeide med implementeringen av modellen

Ta gjerne kontakt om dere ønsker et lignende samarbeid for deres skole eller kommune.

Da Ross er bosatt i USA så må vi koordinere datoer for kurs her i Norge slik at han kan gjennomføre flere kurs på en reise. Så ved ønske om kurs her i Norge forutsetter det en grad av fleksibilitet og koordinering av datoer. Ved kurs over Zoom kan vi være langt mer fleksbile.

Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet om dette er av interesse for dere.

Her er en tilbakemelding vi fikk fra Volda kommune, som hadde meldt på over 100 deltagere:

“Eg vil takke for eit godt kurs med Ross Greene. Vi stilte med mange deltakarar frå vår kommune, og så langt har eg berre høyrt gode ord frå kurset. Eg synest også seminar via zoom fungerte godt, og gjorde at vi kunne delta med langt fleire enn om det hadde vore fysisk langt unna der vi held til. Igjen takk for eit fagleg svært godt kurs.”

Håvard Strand, Rektor.

Hans Holter Solhjell
Latest posts by Hans Holter Solhjell (see all)

Gratis utdrag fra boken Utenfor.

Ross Greene er forfatter av de bestselgende bøkene “Eksplosive barn” og “Utenfor”.
Du kan nå få et gratis utdrag fra boken Utenfor.
Klikk på banneret til høyre for å få ditt utdrag fra boken og skriv inn navn og epost.