FB

Sissel_Riis_2010_100x150pxSissel Riis er lærer i videregående skole. Hun har skrevet lærebøker i sitt fagfelt og holdt foredrag i barnehager, for foreldregrupper og i fagsamlinger. Sissel er utdannet førskolelærer og har grunnfag i drama. Hun har 15 års erfaring som styrer og har drevet sin egen barnehage og SFO i 10 år.

Om hvorfor hun valgte å knytte seg til Famlab, sier hun
– Jeg har fulgt med Jesper Juul i mange år og brukt bøkene og filmene i mitt arbeid med personalutvikling og i foreldregrupper. Da Famlab ble etablert i Norge ville jeg gjerne være med på laget. Jeg har selv hatt mange aha-opplevelser og fått gode tips som jeg bruker både i yrket og hjemme. Famlab har et positivt menneskesyn og tror at alle ønsker det beste for sine barn, og at vi foreldre gjør så godt vi kan.

Sissel er opptatt av å lete etter det positive hos både barn og voksne, og setter fokus på den vanskelige og viktige samarbeidesrelasjonen mellom mennesker.
– Jeg bor i en tenåringsfamilie med ”mine og dine barn” i alderen 14-20 år. Her lærer jeg noe nytt hver dag – heldigvis!

Hans Holter Solhjell
Latest posts by Hans Holter Solhjell (see all)