FB

Stor interesse for kurset Eksplosive barn med Ross Greene i 2021

Ross Greene seminar

Bilde fra vårt kurs med Ross Greene i Oslo

I 2021 opplevde vi stor interesse for vårt kurs Eksplosive barn med Ross Greene, med hele skoler og kommuner som meldte alle ansatte på kurset, som gikk via Zoom. I 2022 planlegger vi kurs både via Zoom, i Oslo og andre byer i Norge.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra deltakere som var med på kurset Eksplosive barn med professor Ross Greene via Zoom i 2021.

Ikke minst var det flere skoler som hadde mulighet til å melde på større grupper enn planlagt for kurs i Oslo.

Vi hadde i 2021 med alle ansatte i skolesektoren i Ørsta kommune på kurset, med over 200 deltagere, og også fra 6 hele skoler i Oslo, med over 300 deltagere. Flere andre skoler meldte også på større grupper.

Vi har ekstra gode priser når man melder på så store grupper, og de sparte inn på kostnader i forbindelse med reise og opphold.

Her er en tilbakemelding vi fikk fra Volda kommune, som hadde meldt på over 100 deltagere:

“Eg vil takke for eit godt kurs med Ross Greene. Vi stilte med mange deltakarar frå vår kommune, og så langt har eg berre høyrt gode ord frå kurset. Eg synest også seminar via zoom fungerte godt, og gjorde at vi kunne delta med langt fleire enn om det hadde vore fysisk langt unna der vi held til. Igjen takk for eit fagleg svært godt kurs.”

Håvard Strand, Rektor.

 

Ta gjerne kontakt om dere ønsker en lignende avtale for deres skole eller kommune.

Kurs i Oslo og i andre byer fra høsten 2022.

 

Fra høsten 2022 så ser vi også på muligheter for kurs med Ross Greene her i Norge. Vi vil da arrangere kurs i Oslo igjen og kan også arrangere kurs i andre byer.

For å ha mulighet til å arrangere kurs i andre byer enn Oslo må vi gjøre dette i samarbeid med lokale krefter, som for eksempel en eller flere skoler, skolekontor, kommune el. Vi har tidligere gjort dette i Bodø. Vi arrangerer da kurset selv som et åpent kurs, slik at flere kan melde seg på, men med egne avtaler med samarbeidspartnere.

Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet om dette er av interesse for dere.

Hans Holter Solhjell
Latest posts by Hans Holter Solhjell (see all)

Gratis utdrag fra boken Utenfor.

Ross Greene er forfatter av de bestselgende bøkene “Eksplosive barn” og “Utenfor”.
Du kan nå få et gratis utdrag fra boken Utenfor.
Klikk på banneret til høyre for å få ditt utdrag fra boken og skriv inn navn og epost.

Få et utdrag fra boken
"UTENFOR"
av Ross Greene.

Skriv inn din epost under.

You have Successfully Subscribed!